A sztárvilág, a filmek, zene világából rengeteget lehet tanulni, ráadásul sokkal szórakoztatóbb így új szavakat, nyelvtant tanulni, mintha tankönyvből magolnál.

A Manhattan Nyelviskola angol tanárai hétről hétre összeállítanak egy-egy anyagot, hogy a sztárok segítségével csiszolni tudd angol tudásod.

Megtudhatod, mit kiabálnak a koncerteken a rocksztárok a színpadról, mit mondanak a filmsztárok a velük készült interjúban, slágerlistás számok szövegén keresztül gyakorolhatsz, elmerülhetsz a szleng-ben, vagy megértheted végre a népszerű sorozatok trendi angol kifejezéseit.

Érts meg, mit mondd az extravagáns Lady Gaga, gyakorold Beyonce-val a feltételes módot és döngölj földbe mindenkit Dr. House idézeteivel úgy, hogy te is érted mit beszélsz! Mindez hamarosan itt, a celebangol blogon.


Címkék: tanfolyam angol dr house nyelvvizsga beyonce nyelvtanfolyam manhattan lady gaga nyelviskola felkészítő nyelvstúdió

A bejegyzés trackback címe:

https://celebangol.blog.hu/api/trackback/id/tr542292781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása